Loading...

MATCH PRISEN

Prisen er viktig! Vi streber alltid etter å tilby gode priser og at du alltid skal kunne handle til konkurransedyktige priser hos. Det er derfor vi tilbyr prismatching – med andre ord, hvis du finner en bedre pris på nøyaktig samme produkt andre steder, matcher vi prisen

Matching skjer alltid før et gjennomført kjøp og hvor det kan bekreftes at produktet er helt likt. For fullstendige vilkår, se nedenfor.

________________________________________

VILKÅR

• Vi matcher priser mot alle autoriserte forhandlere i Skandinavia der prisen er oppgitt i din lokale valuta (inkl. tilsvarende fraktalternativ.)

• Vi må kunne verifisere gjennom gyldig dokumentasjon at produktet er ekte, nytt, ikke en del av en midlertidig kampanje/lagerrensning og har nøyaktig samme design (modell, størrelse, materiale, farge osv.)

• Gyldig bevis er for eksempel en direkte lenke til en annen forhandlers nettsted, som selger på nett, der den lavere prisen vises. Det kan også være et gyldig tilbud. Bilde av en annonsekampanje, cut-in e-post eller lignende gjelder ikke, uten da må den originale e-posten videresendes eller kampanjen kan verifiseres på annen måte.

• Prismatching gjelder kun før et gjennomført kjøp og kan ikke påberopes etter et gjennomført kjøp. Husk derfor å alltid kontakte oss før kjøpet gjennomføres dersom du finner en lavere pris.

• Kan ikke kombineres med noen av våre andre rabatter, tilbud eller kampanjer.

________________________________________

2 måter å matche prisen på

HVORDAN Å BRUKE

________________________________________

Send oss ​​en e-post

Mail info@nordicagolf.no og vår kundeservice hjelper deg, merk mailen med overskriften "Match the price"

________________________________________

Ring oss

Du kan nå oss på +468 30 90 00 (telefontid, mandag - fredag ​​10:00 - 13:00)

________________________________________