Loading...

30 dagers prøvespillsgaranti

For oss er det av største betydning at du finner utstyr og køller som passer deg og at du er fornøyd med ditt valg. Ved kjøp av jernsett hos oss i NordicaGolf tilbys du derfor alltid 30 dagers prøvespill. Dette betyr at du trygt kan kjøpe ditt sett med jern hos oss og prøve køllene på banen eller rangen. Hvis du ikke er fornøyd med ditt valg av køller i løpet av denne perioden, kan du alltid komme tilbake til oss, så hjelper vi deg med å velge et nytt sett alternativt refusjon. Du kontakter oss på info@nordicagolf.no eller telefon +468 30 90 00 for bruk av prøvespillsgarantien og råd om valg av nye køller.

30-dagers prøvespillsgaranti kan kun brukes én gang per kunde per år. For fullstendige betingelser, se nedenfor

 Vilkår for "30-dagers prøvespillsgaranti "

  • 30-dagers prøvespillsgaranti gjelder kun ved kjøp av komplette jernsett (minst 6 køller, for eksempel 5-pw eller 6-aw) og gjelder ikke komplette golfsett med inkludert golfbag
  • Garantien gjelder ikke hvis du har gjort egne tilpasningsvalg som avviker fra standard (custom fit).
  • 30-dagers prøvespillsgaranti kan kun brukes én gang per kunde per år og gjelder kun for deg som fullførte kjøpet (kan ikke overføres)
  • For å bruke 30-dagers prøvespillsgaranti må køllene være i god stand. Med god stand menes ingen større skader som hakk eller store riper i køllehodet eller skaftet som er godt synlige for øyet og kjennes tydelig når du kjører en finger over skaden. For eksempel en skade forårsaket av et slag mot/på en stein. Normal slitasje fra spill på banen eller rangematte aksepteres. Vurdering vil bli gjort fra sak til sak og dersom du er usikker på skaden din, vennligst kontakt oss med et bilde der vi kan fastslå om skaden er av en art vi ikke kan godkjenne. For skader forårsaket av fabrikasjonsfeil viser vi i stedet til garantien/reklamasjon, som du kan lese mer om under våre kjøpsbetingelser.
  • Du må ikke ha endret køllene i løpet av denne tiden. Modifikasjon betyr for eksempel endring av grep, endring av loft eller lie, endring av skaft, endring av lengde osv.
  • Ved retur må køllene rengjøres og returneres trygt for å unngå transportskader.

For å dra nytte av vår 30-dagers prøvespillsgaranti, vennligst kontakt vår kundeservice på info@nordicagolf.no

Prøvespill dine golfkøller

Vi vet at en gjerne vil prøve sine køller innen man kjøper dem, derfor garanterer vi alle kunder 100% tilfredshet. Når du bestiller køller fra oss kan du fritt prøvespille køllene på din egen drivingrange. Dersom du ikke er fornøyd, kan du returnere køllene til oss senest 30 dager etter gjort kjøp og få tilsendt et gavekort tilsvarende verdi av kjøpt produkt*.

Ved reklamasjoner skal NordicaGolf, info@nordicagolf.no, kontaktes via e-mail for å få tilsendt et returnummer som må brukes når køllene sendes inn til oss. Returfrakten betales av kunden.

* Garantien gjelder ikke for klubber fra Wilson, Spalding, Legend, Cobra, Mizuno. Garantien kan brukes opptil 3 ganger.