Loading...

Parage Golf Graphite Shaft Extender White (0.485" OD)

kr 53
  Artikkel nr
  PGGSE-485-WH
  Utsolgt Utsolgt
  • Gratis levering over 950 kr Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger over 950 (eks. frakt). Bestillinger som ikke når grensen for gratis frakt, vil være mellom 40-99 kr, avhengig av størrelsen på pakken.
  • Rask levering Bestilling sendes innen 24timer (unntatt i helgene). Leveres med Posten og UPS, beregnet tid er 1-4 dager hvis alle produktene er på lager. For bestillingsvare vil du se foreløpig leveringstid i kassen.

  Produktbeskrivelse

  Høykvalitets nylonblandet plast er designet for å forlenge en kølle (maks 2 "for svingkøller). Vi anbefaler epoxy med høy styrke for å sikre forlengelsen i skaftenden av skaftet og deretter kuttes i lengde når epoksy er herdet. Forlengere kan slipes ned (vanligvis ikke mer enn 0,020 ") for å passe til mindre åpninger. Vil fungere for enten grafitt eller 0,600" stålskaft.

  Detaljer

  Sku 219020235
  Head OD0.485"
  FarveSvart
  MaterialerPlast
  MerkeParage Golf
  Storeadmin

  Bestiller du for over 950 kr (eks. frakt) får du tilsendt varene fraktfritt til Norge. Vanligvis sender vi ordren din med UPS noe som tar fra 1-4 dager. Frakten koster mellom 40 - 99 kr avhengig av hvor stor pakken er. Du kommer også til å få et sporingsnummer fra oss, slik at du kan spore pakken din på nettet. Alle priser på www.nordicagolf.no er inkludert toll og merverdiavgift (mva). Som kunde betaler du altså kun den prisen som er oppgitt på nettsiden.