Loading...

Mitsubishi-Rayon Grand Bassara 39 Graphite Woods-Senior

kr 5 324
  Artikkel nr
  MRMX484-WL
  Bestillingsvare - Sendes innen 1-2 uker Bestillingsvare - Sendes innen 1-2 uker
  • Gratis levering over 999 kr Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger over 999 NOK(eks. frakt). Bestillinger som ikke når grensen for gratis frakt, vil være mellom 40-99 kr, avhengig av størrelsen på pakken.
  • Rask levering Bestilling sendes innen 24timer (unntatt i helgene). Leveres med Posten og UPS, beregnet tid er 1-4 dager hvis alle produktene er på lager. For bestillingsvare vil du se foreløpig leveringstid i kassen.

  Produktbeskrivelse

  Mitsubishi-Rayon Grand Bassara-skaften er ikke bare omkonstruerte, lette versjoner av sine tyngre modeller. De er spesielt designet med Mitsubishis mest innovative materialer på nye måter for å gi god stabilitet mens du barberer av dyrebare gram. Deres siste prestasjon på dette området er den nye Grand Bassara ™ som veier så lite som 29 gram rå. Disse er designet for spilleren som leter etter optimal ytelse, og som gir allsidighet og "enhanced shot making".

  Detaljer

  FarveSvart
  MaterialerGrafitt
  MerkeMitsubishi Chemical
  FlexSenior
  BallbanenHøy
  Hvor langt slår du (hastighet):169-184 m (75-85 mph) – Driver
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeW23
  Torque4.9°
  Shaft TypeWood
  Shaft Tip0.335"
  Shaft Parallel Tip2"
  Shaft Length46"
  Shaft Butt0.600"
  SerienGrand Bassara
  Vekt (g)43
  Anmeldelser

  Bestiller du for over 999 kr (eks. frakt) får du tilsendt varene fraktfritt til Norge. Vanligvis sender vi ordren din med UPS noe som tar fra 1-4 dager. Frakten koster mellom 40 - 99 kr avhengig av hvor stor pakken er. Du kommer også til å få et sporingsnummer fra oss, slik at du kan spore pakken din på nettet. Alle priser på www.nordicagolf.no er inkludert toll og merverdiavgift (mva). Som kunde betaler du altså kun den prisen som er oppgitt på nettsiden.