Kvalitet guide for golfballer

Loading...

Brukte (resirkulerte) golfballer er vasket, merket og sortert etter type. Deretter klassifisert etter farge og ytre tilstand. Tilstanden til golfballen avgjør klassifiseringen av golfballene, og bestemmer hvordan vi separerer gode baller fra utmerkede golfballer.

Nedenfor vises klassifiseringen av resirkulerte golfballer. Klassifiseringen og nummeret indikerer tilstanden til den brukte golfballen.

Kvalitet A - Utmerket tilstand - Utseende og følelsen til denne golfballen er lik en ny golfball.

Resirkulerte baller i A-kvalitet er de beste som er tilgjengelig, og foretrekkes av mange spillere uavhengig av ferdighetsnivå. A-ballene har både utseende og følelsen til en ball som har blitt brukt på maksimalt et hull. Dette er årsaken til at vi omtaler dem som 'enhullsmirakler'.

Svært god tilstand - Utseende og følelsen til denne golfballen er lik en ny golfball. Denne golfballen har ingen eller svært liten slitasje, og kommer i sin originale farge og glans. Disse golfballene han ha små spiller-, lag- eller firmalogoer.


Kvalitet B - Svært god tilstand - Tilsvarende en golfball brukt til å spille noen få hull.

En resirkulert golfball i kvalitet A er ren, spillbar og har lite overflateskader, samt små til moderate mengder trykk- og blekkmerker. Ingen av merkene på overflaten eller små ujevnheter vil påvirkes av banen, avstanden eller sveve-egenskapene til ballen.

Svært god tilstand - tilstanden til denne ballen er den samme som en golfball brukt til å spille noen få hull. Det kan være små kosmetiske merker og ujevnheter, og noen kan ha små hakk. Det kan være små variasjoner i glans og farge. Dette går ikke på kompromiss av integriteten og sveveegenskapene. Disse golfballene har spiller-, lag- og/eller firmalogoer.

Andre forhandlere kan beskrive disse klassifiseringene som AAA, NEAR MINT, NEAR PERFECT, 2nd QUALITY, KLASSE 2.


Kvalitet C - God tilstand - Disse brukte golfballene kan ha noen riper og flekker.

En resirkulert golfball i kvalitet B gir mest for pengene, og er også de golfballene som er mest forespurt i dag. Resirkulerte klasse B baller er 100% spillbare og er et godt kjøpt for sporadiske eller ferske golfspillere.

God tilstand - Disse brukte golfballene kan ha små merker og ujevnheter. Det kan være mindre missfarging, og noe av trykket kan være flekkete. Dette kan inkludere alt fra høyklasse x-out baller til øvelsesballer. Ingen baller med kutt er inkludert. Disse golfballene har spiller-, lag- og/eller firmalogoer.

Andre forhandlere kan beskrive disse klassifiseringene som AA, VERY GOOD, GOOD, 3rd QUALITY, KLASSE 3.