Loading...

Produktbeskrivelse

KBS C-Taper-skaften er inspirert av tilbakemeldinger fra Tour-spillerne og bygger på KBS Tour-skaftdesignet og tilbyr en innovativ balanse mellom ytelse og følelse som er rettet mot aggressive spillere som har et raskt svingetempo og høy ballbane. Den helt nye KBS C-Taper-designen er designet for å utfylle KBS Tour-skaften og er spesielt modifisert gjennom taper- og spisseksjonen for å gi en lavere bane og redusert ballspinn uten å ofre signaturfølelsen og distansen som spillerne nyter av KBS. KBS C-Taper-skaften ble introdusert i 2011 og er allerede påvist og klarert av flere av de beste Tour-spillerne i verden i dag. KBS C-Taper skaften tilbys standard i sin signatur Satin Brushed finish.

Detaljer

Sku 225030916
FarveKrom
MaterialerStål
MerkeKBS
FlexStiff+
BallbanenLav
Hvor langt slår du (hastighet):145-160 m (80-90 mph) – Iron 7
Modell#3
Storeadmin
Shaft Trim CodeIH19
Shaft TypeJern
Shaft Tip0.355"
Shaft Parallel Tip0"
Shaft Length40.5"
SerienC-Taper
Vekt (g)125

Vi vet at en gjerne vil prøve sine golfkøller innen man kjøper dem, derfor garanterer vi alle kunder 100% tilfredshet. Når du bestiller golfutstyr fra oss kan du fritt prøvespille golfkøllene på din egen drivingrange. Dersom du ikke er fornøyd, kan du returnere golfkøllene til oss senest 30 dager etter gjort kjøp og få tilsendt et gavekort tilsvarende verdi av kjøpt produkt. Frakt: Brev 40 kr | UPS 99 kr for alle Golfkøller | UPS 99-149 kr for alle Tillbehør

Bestiller du for over 950 kr (eks. frakt) får du tilsendt varene fraktfritt til Norge. Vanligvis sender vi ordren din med UPS noe som tar fra 1-4 dager. Frakten koster mellom 40 - 99 kr avhengig av hvor stor pakken er. Du kommer også til å få et sporingsnummer fra oss, slik at du kan spore pakken din på nettet.