Loading...

Produktbeskrivelse

JumboMax Grips kan raskt og dramatisk forbedre måten golfere på alle evner spiller golfspillet på.

JumboMax Grips er et nytt, USGA-tilpasset grep designet for å passe hendene bedre for overlegen overflatekontakt og mer solid ball striking. Den større diameteren på JumboMax Grips skaper maksimal overflatekontakt for en trygg og behagelig følelse. Dette igjen lar deg slappe av grepet om kølleen for en mer flytende og kraftig sving.

Eliminerer spenning for raskere køllehodehastighet. Golfinstruktører er generelt enige om at den sikreste måten å ødelegge en god golfsving er ved å gripe kølleen for tett, eller ved å øke grepstrykket under svingen, noe som forhindrer at kølleen slipper skikkelig ved treff. Den større diameteren og det unike designet til JumboMax Grips gir deg øyeblikkelig et sikrere grep om kølleen, slik at du ikke føler behov for å klemme. Du vil slappe av grepet om kølleen og frigjøre hender og armer for å frigjøre kølleen naturlig, noe som gir deg den flytende, enkle og kraftige svingen du trenger.

Square the clubface mer konsekvent for utrolig nøyaktighet. Fordi du kan generere 38% mer svingkraft med et JumboMax -grep enn med et standardgrep, vil du ikke bare slappe av grepet om kølleen og skape mer køllehodehastighet. , kraftigere skudd.

Spill og øv lenger med mindre sjokk på leddene. Ikke bare gjør JumboMax Grips bedre enn standardgrep for avstand og nøyaktighet, de har også fordelen av å være ekstremt komfortable og treffdempende. Hvis du har artrittiske hender, vil du virkelig sette pris på vår super-store, vridbestandige, treffdempende teknologi.

Ja, disse grepene er noe for deg! Fra nybegynnere til avanserte spillere, alle kan dra fordel av stille hender og det avslappede grepet fra JumboMax Grips. De vil raskt og dramatisk forbedre måten du spiller golf på!

Omfattende testet av golfspillere med alle evner, utvikler JumboMax Grips raskt en utrolig følge. Golfere opplever bedre kontroll, økt distanse, mer selvtillit og har det bare morsommere på golfbanen!

Jumbo også kjent som Oversize er den største grepstørrelsen.

Alle bestillinger av grep hos Nordicagolf inkluderer greptape for å montere de nye grepene på golfkøllene dine, helt gratis.

Detaljer

Sku 226030289
FarveSvart
MerkeJumbomax
EkstraGrep tape inkludert
StørrelseJumbo
Lengste finger9 cm, 10 cm, 11 cm, 12 cm, 13 cm, 14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm or greater
Håndlengde24 cm, 25 cm, 26 cm, 27 cm, 28 cm or greater
Grep størrelseJumbo
Grep typeSwing
Grep formVanlige grep
Kjerne0.600"
Storeadmin
Vekt (g)87
Anmeldelser

Bestiller du for over 999 kr (eks. frakt) får du tilsendt varene fraktfritt til Norge. Vanligvis sender vi ordren din med UPS noe som tar fra 1-4 dager. Frakten koster mellom 40 - 99 kr avhengig av hvor stor pakken er. Du kommer også til å få et sporingsnummer fra oss, slik at du kan spore pakken din på nettet. Alle priser på www.nordicagolf.no er inkludert toll og merverdiavgift (mva). Som kunde betaler du altså kun den prisen som er oppgitt på nettsiden.