Loading...

Golf Pride New Decade MultiCompound MCC Plus4 Orange Golfgrep

kr 145
  Artikkel nr
  RE203
  Bestillingsvare - Sendes innen 1-2 uker Bestillingsvare - Sendes innen 1-2 uker
  • Gratis levering over 999 kr Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger over 999 NOK(eks. frakt). Bestillinger som ikke når grensen for gratis frakt, vil være mellom 40-99 kr, avhengig av størrelsen på pakken.
  • Rask levering Bestilling sendes innen 24timer (unntatt i helgene). Leveres med Posten og UPS, beregnet tid er 1-4 dager hvis alle produktene er på lager. For bestillingsvare vil du se foreløpig leveringstid i kassen.

  Produktbeskrivelse

  De nye Golf Pride MCC Plus4 golfgrepene har den påviste hybridytelsen til den originale MCC, men med en litt mykere sammensetning. I tillegg kommer den med en Tour Proven form. Flertallet av Tour -spillerne bygger opp grepet for å redusere spenningen i hendene. Med en 4,6% større utvendig diameter i underhånden oppmuntrer Plus4 til lettere grepstrykk som fremmer mindre spenning i hele svingen for mer kraft.

  Hver grepsordre på Nordicagolf inkluderer gratis grep tape for å gripe golfkøllene dine igjen.

  Detaljer

  Sku 210120701
  FarveOransje
  MerkeGolf Pride
  EkstraGrep tape inkludert
  StørrelseStandard
  Lengste finger7 cm, 8 cm, 9 cm, 10 cm
  Håndlengde16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm
  Grep størrelseStandard
  Grep typeSwing
  Grep formVanlige grep
  Kjerne0.600"
  Storeadmin
  SerienNew Decade MultiCompound
  MaterialerMulti-Material
  Vekt (g)52
  Anmeldelser

  Bestiller du for over 999 kr (eks. frakt) får du tilsendt varene fraktfritt til Norge. Vanligvis sender vi ordren din med UPS noe som tar fra 1-4 dager. Frakten koster mellom 40 - 99 kr avhengig av hvor stor pakken er. Du kommer også til å få et sporingsnummer fra oss, slik at du kan spore pakken din på nettet. Alle priser på www.nordicagolf.no er inkludert toll og merverdiavgift (mva). Som kunde betaler du altså kun den prisen som er oppgitt på nettsiden.