Loading...

Ferrule for Callaway RAZR Fit 0.335"

kr 28
  Artikkel nr
  GDW1004-001
  Utsolgt Utsolgt
  • Gratis levering over 999 kr Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger over 999 NOK(eks. frakt). Bestillinger som ikke når grensen for gratis frakt, vil være mellom 40-99 kr, avhengig av størrelsen på pakken.
  • Rask levering Bestilling sendes innen 24timer (unntatt i helgene). Leveres med Posten og UPS, beregnet tid er 1-4 dager hvis alle produktene er på lager. For bestillingsvare vil du se foreløpig leveringstid i kassen.

  Produktbeskrivelse

  Denne køllenn ble spesielt designet for å passe til den originale Callaway RAZR-Fit-køllenen. Fungerer på driver og fairway woods. adapteren som følger med RAZR-Fit bruker ikke en standard ferruleferrule; den har et lengre trinn og en annerledes utvendig diameter. Velg for en skaft på 0,350 "eller 0,335".

  Detaljer

  Sku 24010305
  Pack1
  ModellWood
  MerkeCallaway
  Storeadmin
  Anmeldelser

  Bestiller du for over 999 kr (eks. frakt) får du tilsendt varene fraktfritt til Norge. Vanligvis sender vi ordren din med UPS noe som tar fra 1-4 dager. Frakten koster mellom 40 - 99 kr avhengig av hvor stor pakken er. Du kommer også til å få et sporingsnummer fra oss, slik at du kan spore pakken din på nettet. Alle priser på www.nordicagolf.no er inkludert toll og merverdiavgift (mva). Som kunde betaler du altså kun den prisen som er oppgitt på nettsiden.