Loading...

Counterweights-Black-forgraphite shaft 20g

kr 24
  Artikkel nr
  CWG20-001
  Utsolgt Utsolgt
  • Gratis levering over 999 kr Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger over 999 NOK(eks. frakt). Bestillinger som ikke når grensen for gratis frakt, vil være mellom 40-99 kr, avhengig av størrelsen på pakken.
  • Rask levering Bestilling sendes innen 24timer (unntatt i helgene). Leveres med Posten og UPS, beregnet tid er 1-4 dager hvis alle produktene er på lager. For bestillingsvare vil du se foreløpig leveringstid i kassen.

  Produktbeskrivelse

  Den generelle balansen i en golfkølle er svært viktig for å oppnå de optimale resultatene ved å produsere mer solid kontakt, konsistens, hastighet og større avstand. En kølle som totalt sett er for tung i hodet er vanskelig å få tilbake til en square posisjon. I tillegg kan det oppmuntre en spiller til å slippe Adapter for tidlig i nedgangen og frarøve en spiller verdifull distanse. Motbalanseplugger kan bidra til å løse disse problemene ved å flytte køllens balansepunkt nærmere hendene. Tenk på det på samme måte som en kunstløper drar armen inn mot kroppen og får dem til å snurre raskere. Motbalansepluggene har i hovedsak den samme fordelen og gode for overlengde køller. Disse settes enkelt inn i stussenden av skaften før grepet installeres. Nå kan du finjustere køllene dine med våre motbalanseplugger som nå er tilgjengelige for både stål- og grafittskaft. Modellene for stål passer til skaft med en butt size på 0,600 ”eller større.

  Detaljer

  Sku 219020257
  FarveSvart
  MerkeGeneric
  Storeadmin
  Vekt (g)20
  Anmeldelser

  Bestiller du for over 999 kr (eks. frakt) får du tilsendt varene fraktfritt til Norge. Vanligvis sender vi ordren din med UPS noe som tar fra 1-4 dager. Frakten koster mellom 40 - 99 kr avhengig av hvor stor pakken er. Du kommer også til å få et sporingsnummer fra oss, slik at du kan spore pakken din på nettet. Alle priser på www.nordicagolf.no er inkludert toll og merverdiavgift (mva). Som kunde betaler du altså kun den prisen som er oppgitt på nettsiden.