Loading...

Aerotech Steelfiber i125 Grafitt-Stiff

Bestillingsvare - Sendes innen 1-2 ukerBestillingsvare - Sendes innen 1-2 uker
kr 581
  Artikkel nr
  ATSSI125-370-IS
  • Gratis levering over 950 kr Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger over 950 (eks. frakt). Bestillinger som ikke når grensen for gratis frakt, vil være mellom 40-99 kr, avhengig av størrelsen på pakken.
  • Sendes innen 24 timer Bestilling sendes innen 24timer (unntatt i helgene). Leveres med Posten og UPS, beregnet tid er 1-4 dager hvis alle produktene er på lager. For bestillingsvare vil du se foreløpig leveringstid i kassen.
  Dette skaft er generelt foretrukket av sterkere spillere som ønsker å opprettholde den totale innsatsen som trengs for å svinge sine ståljern men ønsker å dra fordel av vibrasjonsdempende egenskaper til et sammensatt skaft. Aerotech er i stand til å opprettholde spillbarheten til skaften på 125 gram ved å minimere veggtykkelsen ved bruk av metall for å øke vekten i stedet for å legge til mer grafitt. Fordi grafitt er 1/5 av vekten av stål, vil det ta 5 ganger mengden grafittmateriale for den samme vektøkningen, noe som øker veggtykkelsen og gir skaften en "boardy" følelse. Vektene til alle SteelFiber -jernskaftene manipuleres med metall og grafitt i stedet for bare grafitt. Dette er bare en av tingene som swedgeler spillbarheten på SteelFiber -skaftene fra alle konkurrentene.
  Mer info
  FarveSølv
  MaterialerGrafitt
  MerkeAerotech
  FlexStiff
  BallbanenLav
  Hvor langt slår du (hastighet):145-160 m (80-90 mph) – Iron 7
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeIH18
  Torque2.1°
  Torque2.1°
  Shaft TypeJern
  Shaft Tip0.370"
  Skaft tip0.370"
  Shaft Parallel Tip4.5"
  Shaft Length41"
  Shaft Butt0.600"
  SerienSteelFiber
  Vekt (g)125
  Vekt125 g

  Bestiller du for over 950 kr (eks. frakt) får du tilsendt varene fraktfritt til Norge. Vanligvis sender vi ordren din med UPS noe som tar fra 1-4 dager. Frakten koster mellom 40 - 99 kr avhengig av hvor stor pakken er. Du kommer også til å få et sporingsnummer fra oss, slik at du kan spore pakken din på nettet.

  Vi vet at en gjerne vil prøve sine golfkøller innen man kjøper dem, derfor garanterer vi alle kunder 100% tilfredshet. Når du bestiller golfutstyr fra oss kan du fritt prøvespille golfkøllene på din egen drivingrange. Dersom du ikke er fornøyd, kan du returnere golfkøllene til oss senest 30 dager etter gjort kjøp og få tilsendt et gavekort tilsvarende verdi av kjøpt produkt. Frakt: Brev 40 kr | UPS 99 kr for alle Golfkøller | UPS 99-149 kr for alle Tillbehør