Loading...

Skymax Elite Dame Halvsett Grafitt -Venstre

Spesialpris kr 2 199 Vanlig pris kr 3 299
  Artikkel nr
  XSX143211
  Utsolgt Utsolgt
  • Gratis levering over 999 kr Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger over 999 NOK(eks. frakt). Bestillinger som ikke når grensen for gratis frakt, vil være mellom 40-99 kr, avhengig av størrelsen på pakken.
  • Rask levering Bestilling sendes innen 24timer (unntatt i helgene). Leveres med Posten og UPS, beregnet tid er 1-4 dager hvis alle produktene er på lager. For bestillingsvare vil du se foreløpig leveringstid i kassen.

  Produktbeskrivelse

  Halv grafitt damer sett fra Skymax. Er du i ferd med å komme i gang med golfkarrieren og trenger et godt nybegynnersett? Da er halvsettet fra Skymax et perfekt valg og gir deg:

  Fairwaywood #3 (grafitt)
  Irons 5, 7, 9 og SW (grafitt)
  Putter
  Bærebag

  Detaljer

  Sku 244
  MerkeSkymax
  KølleGolfsett
  FarveSvart
  MerkeSkymax
  FatningVenstre
  ModellStand bag
  Storeadmin
  Spillertype / KjønnDame
  SerienElite
  Anmeldelser

  Bestiller du for over 999 kr (eks. frakt) får du tilsendt varene fraktfritt til Norge. Vanligvis sender vi ordren din med UPS noe som tar fra 1-4 dager. Frakten koster mellom 40 - 99 kr avhengig av hvor stor pakken er. Du kommer også til å få et sporingsnummer fra oss, slik at du kan spore pakken din på nettet. Alle priser på www.nordicagolf.no er inkludert toll og merverdiavgift (mva). Som kunde betaler du altså kun den prisen som er oppgitt på nettsiden.