Loading...

Plumbers Neck Putter Adapter

kr 143
  Artikkel nr
  H003-001
  Utsolgt Utsolgt
  • Gratis levering over 999 kr Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger over 999 NOK(eks. frakt). Bestillinger som ikke når grensen for gratis frakt, vil være mellom 40-99 kr, avhengig av størrelsen på pakken.
  • Rask levering Bestilling sendes innen 24timer (unntatt i helgene). Leveres med Posten og UPS, beregnet tid er 1-4 dager hvis alle produktene er på lager. For bestillingsvare vil du se foreløpig leveringstid i kassen.

  Produktbeskrivelse

  Disse presisjonsstøpte, rustfrie stålkøllenene er designet for å passe praktisk talt enhver putter med en 0,370 "paralell boring 90 ° sokkel og forvandle den til en helt annen putter uavhengig av produsent. Hver har en attraktiv nøytral perleblåsefinish og tre stiler å velge mellom. Instruksjon: Bare test passformen i putterens sokkel, da den skal passe godt. Hvis den ikke passer, skal du lett strekke den til den sitter godt. Påfør epoxy med hurtig innstilling på spindelen, setet og juster køllenen, og la epoksyen stivne. . Monter til slutt den nye skaften - det er så enkelt! Plumbers Neck -køllenen konverterer en RH -putter designet for å ha en saMensatt trippelbøyd skaft med riktig lie vinkel/forskyvning og godta en rett skaft. Veier 44g. Skaper en 72 graders lie vinkel.

  Detaljer

  Sku 24010107
  FarveSvart
  MerkeGeneric
  ModellPutter
  Storeadmin
  Anmeldelser

  Bestiller du for over 999 kr (eks. frakt) får du tilsendt varene fraktfritt til Norge. Vanligvis sender vi ordren din med UPS noe som tar fra 1-4 dager. Frakten koster mellom 40 - 99 kr avhengig av hvor stor pakken er. Du kommer også til å få et sporingsnummer fra oss, slik at du kan spore pakken din på nettet. Alle priser på www.nordicagolf.no er inkludert toll og merverdiavgift (mva). Som kunde betaler du altså kun den prisen som er oppgitt på nettsiden.