Loading...

Mitsubishi-Rayon Diamana ThumpFairway 75 Graphite Woods-Stiff

kr 2 667
  Artikkel nr
  MRMX363-WS
  Bestillingsvare - Sendes innen 1-2 uker Bestillingsvare - Sendes innen 1-2 uker
  • Gratis levering over 999 kr Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger over 999 NOK(eks. frakt). Bestillinger som ikke når grensen for gratis frakt, vil være mellom 40-99 kr, avhengig av størrelsen på pakken.
  • Rask levering Bestilling sendes innen 24timer (unntatt i helgene). Leveres med Posten og UPS, beregnet tid er 1-4 dager hvis alle produktene er på lager. For bestillingsvare vil du se foreløpig leveringstid i kassen.

  Produktbeskrivelse

  Diamana © Thump © Fairway -skaften ble designet for å gi en allsidig fairway -wood profil for å komplimentere en rekke spillerprofiler og behov. Denne allsidige, fairway-trespesifikke modellen har en moderat fast tipprofil som bidrar til å gi stabilitet, samtidig som den fremmer høy start og moderat spinn for tee-shot-kontroll og myke landingstreffer.

  Detaljer

  FarveSølv
  MaterialerGrafitt
  MerkeMitsubishi Chemical
  FlexStiff
  BallbanenMiddels
  Hvor langt slår du (hastighet):218-250 m (95-109 mph) – Driver
  Storeadmin
  Torque3.1°
  Shaft TypeWood
  Shaft Tip0.335"
  Shaft Parallel Tip3.5"
  Shaft Length43"
  SerienDiamana
  Vekt (g)77
  Anmeldelser

  Bestiller du for over 999 kr (eks. frakt) får du tilsendt varene fraktfritt til Norge. Vanligvis sender vi ordren din med UPS noe som tar fra 1-4 dager. Frakten koster mellom 40 - 99 kr avhengig av hvor stor pakken er. Du kommer også til å få et sporingsnummer fra oss, slik at du kan spore pakken din på nettet. Alle priser på www.nordicagolf.no er inkludert toll og merverdiavgift (mva). Som kunde betaler du altså kun den prisen som er oppgitt på nettsiden.