Loading...

Graphite Design Tour AD GP 8 Graphite Woods-Stiff

kr 3 717
  Artikkel nr
  GDADGP8-S
  Bestillingsvare - Sendes innen 2-4 uker Bestillingsvare - Sendes innen 2-4 uker
  • Gratis levering over 999 kr Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger over 999 NOK(eks. frakt). Bestillinger som ikke når grensen for gratis frakt, vil være mellom 40-99 kr, avhengig av størrelsen på pakken.
  • Rask levering Bestilling sendes innen 24timer (unntatt i helgene). Leveres med Posten og UPS, beregnet tid er 1-4 dager hvis alle produktene er på lager. For bestillingsvare vil du se foreløpig leveringstid i kassen.

  Produktbeskrivelse

  Graphite Design introduserer det siste innen Tour AD -serien med golfskaft, Tour AD GP. I likhet med forgjengerne bruker den førsteklasses 50t karbonfibermateriale i fly kvalitet for å levere den beste følelsen og den mest effektive skaften tilgjengelig for golfspillere. Tour AD GP er designet med en veldig stiv tip og stivere del til butt-seksjon for å fremme en mid-ballbane og lavt spinn. med NANOALLOY® -teknologi i tipdelen av skaftet for ekstra skaftstabilitet, eksepsjonell følelse og presis ballkontroll. 

  .

  Detaljer

  FarveSky-Blue
  MaterialerGrafitt
  MerkeGraphite Design
  FlexStiff
  BallbanenMiddels
  Hvor langt slår du (hastighet):218-250 m (95-109 mph) – Driver
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeW7 H
  Torque2.7°
  Shaft TypeWood
  Shaft Tip0.335"
  Shaft Parallel Tip3"
  Shaft Length46"
  SerienTour AD GP
  Vekt (g)84.5
  Anmeldelser

  Bestiller du for over 999 kr (eks. frakt) får du tilsendt varene fraktfritt til Norge. Vanligvis sender vi ordren din med UPS noe som tar fra 1-4 dager. Frakten koster mellom 40 - 99 kr avhengig av hvor stor pakken er. Du kommer også til å få et sporingsnummer fra oss, slik at du kan spore pakken din på nettet. Alle priser på www.nordicagolf.no er inkludert toll og merverdiavgift (mva). Som kunde betaler du altså kun den prisen som er oppgitt på nettsiden.