Loading...

Graphite Design Tour AD BB-5-Reg

kr 3 717
  Artikkel nr
  GDBB5-001-WR
  Bestillingsvare - Sendes innen 2-4 uker Bestillingsvare - Sendes innen 2-4 uker
  • Gratis levering over 999 kr Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger over 999 NOK(eks. frakt). Bestillinger som ikke når grensen for gratis frakt, vil være mellom 40-99 kr, avhengig av størrelsen på pakken.
  • Rask levering Bestilling sendes innen 24timer (unntatt i helgene). Leveres med Posten og UPS, beregnet tid er 1-4 dager hvis alle produktene er på lager. For bestillingsvare vil du se foreløpig leveringstid i kassen.

  Produktbeskrivelse

  Graphite Design International introduserer den nyeste premium golfskaftet i Tour AD -serien, Tour AD BB "Blue Bullet". Den nye Tour AD BB -skaften er tilgjengelig i vekter på 50, 60, 70 og 80 gram. Tour AD BB-designet har økt stivhet fra tipen til midten for å gi spilleren mer stabilitet. Sluttresultatet er et strammere treffmønster og en økning i ballhastighet. Tour AD BB ble designet med passende mengde flex i endseksjonen, slik at spillerne kunne laste skaftet riktig og dermed skape en følelse av kraft. Tour AD BB -skaft vil produsere en LOW til MID gjennomgående ballbane og redusere spinn gjennom påvirkning. Tour AD BB "Blue Bullet" er den ultimate skaften for 2012. Revolusjonerende teknologi, design og de mest avanserte materialene er varemerker for alle Graphite Design -skaft, noe som gjør dem til de beste golfskaften av høyeste kvalitet på markedet i dag. Alle Graphite Designs PGA Tour-påviste skaft, som validerer selskapets "Tour AD" -logo, fremmer spesielt "Nøyaktighet og avstand". Disse viktige konkurransefortrinnene hjelper profesjonelle og amatørgolfspillere med å optimalisere spillene sine etter å ha byttet til graphite design. Graphite Design fortsetter å være den mest dominerende skaften på JGTO Tour og har vært det de siste ni årene.

  Detaljer

  FarveBlå
  MaterialerGrafitt
  MerkeGraphite Design
  FlexR1
  BallbanenMiddels
  Hvor langt slår du (hastighet):184-218 m (85-95 mph) – Driver
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeW7 H
  Torque4.3°
  Shaft TypeWood
  Shaft Tip0.335"
  Shaft Parallel Tip3"
  Shaft Length46"
  SerienTour AD BB
  Vekt (g)55.5
  Anmeldelser

  Bestiller du for over 999 kr (eks. frakt) får du tilsendt varene fraktfritt til Norge. Vanligvis sender vi ordren din med UPS noe som tar fra 1-4 dager. Frakten koster mellom 40 - 99 kr avhengig av hvor stor pakken er. Du kommer også til å få et sporingsnummer fra oss, slik at du kan spore pakken din på nettet. Alle priser på www.nordicagolf.no er inkludert toll og merverdiavgift (mva). Som kunde betaler du altså kun den prisen som er oppgitt på nettsiden.