Loading...

Golfmatte (90 X 150 cm) inkl. gummipeg

Spesialpris kr 1 199 Vanlig pris kr 1 767
  Artikkel nr
  NGDJD002
  Bestillingsvare - Sendes innen 1-2 uker Bestillingsvare - Sendes innen 1-2 uker
  • Gratis levering over 950 kr Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger over 950 (eks. frakt). Bestillinger som ikke når grensen for gratis frakt, vil være mellom 40-99 kr, avhengig av størrelsen på pakken.
  • Rask levering Bestilling sendes innen 24timer (unntatt i helgene). Leveres med Posten og UPS, beregnet tid er 1-4 dager hvis alle produktene er på lager. For bestillingsvare vil du se foreløpig leveringstid i kassen.

  Produktbeskrivelse

  Denne golfmatte er den perfekte følgesvennen innendørs eller utendørs for å finpusse golfferdighetene dine året rundt. Matten måler 90 cm x 150 cm og leveres med et forhåndsskåret hull for en gummipeg (som er inkludert). Det slitesterke nylon kunstgresset av høy kvalitet er 16 mm tykt og gir det en realistisk følelse og utseende, mens 5 mm skumunderlaget holder matten i bevegelse og gir støtdemping.

  Detaljer

  Sku 244
  Pack1
  FarveGrønn
  MerkeNordicaGolf

  Bestiller du for over 950 kr (eks. frakt) får du tilsendt varene fraktfritt til Norge. Vanligvis sender vi ordren din med UPS noe som tar fra 1-4 dager. Frakten koster mellom 40 - 99 kr avhengig av hvor stor pakken er. Du kommer også til å få et sporingsnummer fra oss, slik at du kan spore pakken din på nettet. Alle priser på www.nordicagolf.no er inkludert toll og merverdiavgift (mva). Som kunde betaler du altså kun den prisen som er oppgitt på nettsiden.