Lasting

Custom fit steg

Gratis Frakt på bestillning over 900 kr

Single Length Køller

View as Tabell Liste

8 varer

per side
Synkende
View as Tabell Liste

8 varer

per side
Synkende

Sving På Én Og Samme Måte Med Single Length Køller

Redusér dårlige jernslag ved å bruke din mest pålitelige jernkølle fra alle avstander – ved hjelp av Single Length-jern fra NordicaGolf.

Et problem mange golfere har er å slå med lengre jernkøller. Altså fra sekserjern til firerjern. Jo mindre loft og lengre skaft på jernkøllene, jo vanskeligere blir det for golfere å slå ballen stabilt. Som et resultat av dette misses flere greener sammenlignet med det man gjør med de korte jernene.

Ettersom jernkøller har ulike skaftlengder tvinger det spilleren til å stå ulike avstander fra ballen for hvert jern. Dette leder til ulike ballposisjoner i stansen og ulike vinkler på ryggen når man bytter mellom en kortere og en lengere jernkølle. Da svingen forandre litt for hver kølle, øker også risikoen for feil.

Alle køller har samme lengde

Single Length-jern er fremstilt på den måten at alle køller har samme lengde, slik at du skal kunne svinge med én og samme måte med alle jernkøllene dine. Din oppstilling blir den samme med hver kølle, i og med at alle er like lange. Du behøver altså bare tilpasse din sving etter én skaftlengde for alle jernkøllene.

Køllene er tilpasset etter lengden på et sjuerjern, ettersom det er den køllen flest golfere kjenner seg trygge med. Køllehodene veier like mye uansett nummer. Å kunne bruke den jernkøllen man er mest bekvem med fra alle avstander øker ikke bare selvtilliten men fører dessuten til mer stabile slag med både lange og korte jern

Single Length-jern kan altså gjøre at man blir jenvere og mer stabil avstandsmessig. Slag fra roughen og i hellinger blir også enklere jo kortere skaft du har på køllen. Så forbedre jernspillet ditt ved å svinge på én og samme måte med alle jern, og treff flere greener ved hjelp av jernene fra OneSwing.