Loading...

Produktbeskrivelse

Golf Prides nye oversizete putterserie kalt TOUR SNSR har større Tour-beviste former som er konstruert med innovativt SNSR-materiale som gir uovertruffen følelse og tilbakemelding på Tour-nivå. De nye grepene er laget av en mykjustert gummiformulering som gir disse grepene en ekstraordinær følelse og oppmuntrer til et lettere grepstrykk som golfere søker for å skape et jevnt stroke.

Den nye SNSR-forbindelsen forbedrer også Tour -nivå tilbakemelding i hendene for å forbedre spillerens avstandskontroll. Spillere kan ringe inn den følelsen som passer dem best med to Tour -beviste former, TOUR SNSR CONTOUR og TOUR SNSR STRAIGHT. TOUR SNSR STRAIGHT tilbyr en moderne, ikke-konisk form som fremmer et konsekvent håndtrykk og følelse.

Den rette koniske designen har myke, avrundede kanter som er strategisk avfasede for komfort i håndflaten og fingeren. Alle de fire TOUR SNSR -modellene har en bred padlefront, utformet for å fremme lettere grepstrykk og konsekvent håndplassering. I tillegg er de hver ferdig med et trekk-struktur design som gir økt følelse og fuktkontroll. Hver form er tilgjengelig i to oversize alternativer, 104cc og 140cc.

Jumbo også kjent som Oversize er den største grepstørrelsen.

Alle bestillinger av grep hos Nordicagolf inkluderer greptape for å montere de nye grepene på golfkøllene dine, helt gratis.

Detaljer

Sku 219010208
FarveBlå
MerkeGolf Pride
EkstraGrep tape inkludert
StørrelseJumbo
Lengste finger9 cm, 10 cm, 11 cm, 12 cm, 13 cm, 14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm or greater
Håndlengde24 cm, 25 cm, 26 cm, 27 cm, 28 cm or greater
Grep størrelseJumbo
Grep typePutter
Grep formNon-tapered Putter
Kjerne0.580"
Storeadmin
SerienTour SNSR
Vekt (g)124
Anmeldelser

Bestiller du for over 999 kr (eks. frakt) får du tilsendt varene fraktfritt til Norge. Vanligvis sender vi ordren din med UPS noe som tar fra 1-4 dager. Frakten koster mellom 40 - 99 kr avhengig av hvor stor pakken er. Du kommer også til å få et sporingsnummer fra oss, slik at du kan spore pakken din på nettet. Alle priser på www.nordicagolf.no er inkludert toll og merverdiavgift (mva). Som kunde betaler du altså kun den prisen som er oppgitt på nettsiden.