Loading...

Golf Pride Tour SNSR 104cc Jumbo Blue Non-tapered Putter 0.580" Golfgrep

kr 401
  Artikkel nr
  RE199
  Utsolgt Utsolgt
  • Gratis levering over 950 kr Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger over 950 (eks. frakt). Bestillinger som ikke når grensen for gratis frakt, vil være mellom 40-99 kr, avhengig av størrelsen på pakken.
  • Sendes innen 24 timer Bestilling sendes innen 24timer (unntatt i helgene). Leveres med Posten og UPS, beregnet tid er 1-4 dager hvis alle produktene er på lager. For bestillingsvare vil du se foreløpig leveringstid i kassen.
  • Grep tape inkludert Vi sender alltid med grep tape, så det er nok for antall grep du bestiller.

  Produktbeskrivelse

  Golf Prides nye oversizete putterserie kalt TOUR SNSR har større Tour-beviste former som er konstruert med innovativt SNSR-materiale som gir uovertruffen følelse og tilbakemelding på Tour-nivå. De nye grepene er laget av en mykjustert gummiformulering som gir disse grepene en ekstraordinær følelse og oppmuntrer til et lettere grepstrykk som golfere søker for å skape et jevnt stroke.

  Den nye SNSR-forbindelsen forbedrer også Tour -nivå tilbakemelding i hendene for å forbedre spillerens avstandskontroll. Spillere kan ringe inn den følelsen som passer dem best med to Tour -beviste former, TOUR SNSR CONTOUR og TOUR SNSR STRAIGHT. TOUR SNSR STRAIGHT tilbyr en moderne, ikke-konisk form som fremmer et konsekvent håndtrykk og følelse.

  Den rette koniske designen har myke, avrundede kanter som er strategisk avfasede for komfort i håndflaten og fingeren. Alle de fire TOUR SNSR -modellene har en bred padlefront, utformet for å fremme lettere grepstrykk og konsekvent håndplassering. I tillegg er de hver ferdig med et trekk-struktur design som gir økt følelse og fuktkontroll. Hver form er tilgjengelig i to oversize alternativer, 104cc og 140cc.

  Jumbo også kjent som Oversize er den største grepstørrelsen.

  Alle bestillinger av grep hos Nordicagolf inkluderer greptape for å montere de nye grepene på golfkøllene dine, helt gratis.

  Detaljer

  FarveBlå
  MerkeGolf Pride
  EkstraGrep tape inkludert
  StørrelseJumbo
  Lengste finger9 cm, 10 cm, 11 cm, 12 cm, 13 cm, 14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm or greater
  Håndlengde24 cm, 25 cm, 26 cm, 27 cm, 28 cm or greater
  Grep størrelseJumbo
  Grep typePutter
  Grep formNon-tapered Putter
  Kjerne0.580"
  Storeadmin
  SerienTour SNSR
  Vekt (g)90

  Vi vet at en gjerne vil prøve sine golfkøller innen man kjøper dem, derfor garanterer vi alle kunder 100% tilfredshet. Når du bestiller golfutstyr fra oss kan du fritt prøvespille golfkøllene på din egen drivingrange. Dersom du ikke er fornøyd, kan du returnere golfkøllene til oss senest 30 dager etter gjort kjøp og få tilsendt et gavekort tilsvarende verdi av kjøpt produkt. Frakt: Brev 40 kr | UPS 99 kr for alle Golfkøller | UPS 99-149 kr for alle Tillbehør

  Bestiller du for over 950 kr (eks. frakt) får du tilsendt varene fraktfritt til Norge. Vanligvis sender vi ordren din med UPS noe som tar fra 1-4 dager. Frakten koster mellom 40 - 99 kr avhengig av hvor stor pakken er. Du kommer også til å få et sporingsnummer fra oss, slik at du kan spore pakken din på nettet.