Loading...

Golf Pride New Decade MultiCompound MCC Plus4 Midsize Grey Golfgrep

kr 159
  Artikkel nr
  RE195
  Bestillingsvare - Sendes innen 1-2 uker Bestillingsvare - Sendes innen 1-2 uker
  • Gratis levering over 950 kr Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger over 950 (eks. frakt). Bestillinger som ikke når grensen for gratis frakt, vil være mellom 40-99 kr, avhengig av størrelsen på pakken.
  • Rask levering Bestilling sendes innen 24timer (unntatt i helgene). Leveres med Posten og UPS, beregnet tid er 1-4 dager hvis alle produktene er på lager. For bestillingsvare vil du se foreløpig leveringstid i kassen.

  Produktbeskrivelse

  Tykkere underdel for mindre spenning og mer kraft. De fleste tourproffer bygger opp grepene sine for å redusere spenning i hendene. Med dette i tankene har Golf Pride nå utviklet et grep med en 4,6 % tykkere underdel, noe som bidrar til et lettere greptrykk. Mindre spenning i armer og hender gjennom svingen gir mer kraft. For å oppnå økt følelse og stabilitet er MCC Plus4-grepet utstyrt med mykere gummi og en mer utviklet mikro-tekstur sammenlignet med de tradisjonelle MCC-grepene.

  Midsize er litt større enn standard størrelse.

  Detaljer

  Sku 210120503
  FarveGrå
  MerkeGolf Pride
  EkstraGrep tape inkludert
  StørrelseMidsize
  Lengste finger9 cm, 10 cm, 11 cm, 12 cm, 13 cm
  Håndlengde20 cm, 21 cm, 22 cm, 23 cm
  Grep størrelseMidsize
  Grep typeSwing
  Grep formVanlige grep
  Kjerne0.600"
  Storeadmin
  SerienNew Decade MultiCompound
  MaterialerMulti-Material
  Vekt (g)66

  Bestiller du for over 950 kr (eks. frakt) får du tilsendt varene fraktfritt til Norge. Vanligvis sender vi ordren din med UPS noe som tar fra 1-4 dager. Frakten koster mellom 40 - 99 kr avhengig av hvor stor pakken er. Du kommer også til å få et sporingsnummer fra oss, slik at du kan spore pakken din på nettet. Alle priser på www.nordicagolf.no er inkludert toll og merverdiavgift (mva). Som kunde betaler du altså kun den prisen som er oppgitt på nettsiden.