Loading...

FST 125 Stål-Extra Stiff

kr 176
  Artikkel nr
  UFS04-001-ISX-GHO
  Utsolgt Utsolgt
  • Gratis levering over 999 kr Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger over 999 NOK(eks. frakt). Bestillinger som ikke når grensen for gratis frakt, vil være mellom 40-99 kr, avhengig av størrelsen på pakken.
  • Rask levering Bestilling sendes innen 24timer (unntatt i helgene). Leveres med Posten og UPS, beregnet tid er 1-4 dager hvis alle produktene er på lager. For bestillingsvare vil du se foreløpig leveringstid i kassen.

  Produktbeskrivelse

  FST 125 er en stålkonstruksjon i nærheten av konvensjonell vekt som bruker et tradisjonelt step pattern. Skaftet har en tilpasset, vennlig design med en unik S/X-kombinasjon flex-konfigurasjon og et utmerket alternativ for den bedre spilleren.

  Detaljer

  Sku 2B1 A14#
  FarveKrom
  MaterialerStål
  MerkeFST
  FlexX-Stiff
  BallbanenMiddels
  Hvor langt slår du (hastighet):160+ m (90+ mph) – Iron 7
  Storeadmin
  Shaft TypeJern
  Shaft Tip0.370"
  Shaft Length43"
  Serien125
  Vekt (g)125
  Anmeldelser

  Bestiller du for over 999 kr (eks. frakt) får du tilsendt varene fraktfritt til Norge. Vanligvis sender vi ordren din med UPS noe som tar fra 1-4 dager. Frakten koster mellom 40 - 99 kr avhengig av hvor stor pakken er. Du kommer også til å få et sporingsnummer fra oss, slik at du kan spore pakken din på nettet. Alle priser på www.nordicagolf.no er inkludert toll og merverdiavgift (mva). Som kunde betaler du altså kun den prisen som er oppgitt på nettsiden.