Loading...

Champ HiLite FLYTee Striped Golf Tees 2 3/4 (70 mm) White/Red-30 Pack

kr 140
  Artikkel nr
  CHP95505
  Utsolgt Utsolgt
  • Gratis levering over 950 kr Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger over 950 (eks. frakt). Bestillinger som ikke når grensen for gratis frakt, vil være mellom 40-99 kr, avhengig av størrelsen på pakken.
  • Rask levering Bestilling sendes innen 24timer (unntatt i helgene). Leveres med Posten og UPS, beregnet tid er 1-4 dager hvis alle produktene er på lager. For bestillingsvare vil du se foreløpig leveringstid i kassen.

  Produktbeskrivelse

  CHAMP MyHite FLYtees er konstruert med de samme tekniske aspektene som vår originale FLYtee, for eksempel det 6 tannhodet og forsterkende ribber, men har nå mørke farger på skaftet til teegen for å tilpasse høyden på golfballen din. Aldri mer trenger du å slite med å finne riktig høyde for driveren eller jernslaget da vi har fjernet bekymringen ved å lage de nye CHAMP My Hite FLYtees.

  Detaljer

  Sku 219030209
  Pack30
  FarveRød
  MaterialerPlast
  MerkeChamp Spikes
  Storeadmin
  SerienHiLite
  Størrelse70 mm

  Bestiller du for over 950 kr (eks. frakt) får du tilsendt varene fraktfritt til Norge. Vanligvis sender vi ordren din med UPS noe som tar fra 1-4 dager. Frakten koster mellom 40 - 99 kr avhengig av hvor stor pakken er. Du kommer også til å få et sporingsnummer fra oss, slik at du kan spore pakken din på nettet. Alle priser på www.nordicagolf.no er inkludert toll og merverdiavgift (mva). Som kunde betaler du altså kun den prisen som er oppgitt på nettsiden.